Откак се роди малкия, а и преди това, прекарвахме много време в размисли дали да сменим жилището с по-голямо, за да има детска стая и удобство за нас - родителите. Впоследствие решихме, че спалнята ни е достатъчно голяма и варианта да я преградим със сгъваеми врати беше страхотно хрумване на мъжа ми.


Оптимизацията на пространството в дома е водещата идея при съвременните интериорни решения. Използването на удобни и практични врати в жилището може да ви даде възможност да внесете комфорт във всяко помещение и да разчупите еднообразния интериор.
Врати хармоника са чудесен избор при реформи в дома, особено когато не искате да правите основен ремонт, но са ви необходими реконструкции и промени. Те се използват най-често при преграждане на по-големи жилищни пространства и чрез тях се избягва направата на преградни стени.

 

 

Удобството на този тип врати е в това, че при необходимост от уединение, те разделят помещението и обособяват отделни кътове, а при желание от страна на обитателите на жилището, те могат да бъдат отворени и да освободят пространството.
Именно гъвкавостта и възможността да се създаде точно такъв интериор, какъвто ви е нужен, правят врати хармоника търсени и предпочитани от клиентите на фабрика за щори Камакс.
Вратите се изработват от качествен и устойчив ПВЦ материал и клиентите могат да разгледат модели, цветове, начини на затравяне и схеми на събиране, така че да придобият предварителна представа за задвижването и монтажа им.
Според потребностите и желанията на клиентите, могат да бъдат избирани врати хармоника със стандартен начин на затваряне чрез ръкохватка или такива с брава, която можете да заключвате.
Изберете модел и цвят, който да хармонира на интериора и осъществете проектите за дома си.
Врати хармоника имат редица предимства – леки, удобни и стабилни едновременно, модерни, естетични, разнообразни. Те могат да имитират дървесина, да са в един цвят, да се заключват и да бъдат както изцяло затворени, така и напълно отворени, за да имате точно толкова уют и удобство в помещението, колкото искате.
Търсите уединение, тишина и повече интимност? Не ви е необходимо да използвате големия хол и държите да обособите само свое кътче, което да превърнете в кабинет, място за четене или просто още една стая? Чрез сгъваемите интериорни врати това може да стане доста успешно.
В случай, че искате да осигурите повече пространство и да се разполагате в една голяма стая, всичко, което трябва да се направи е да отворите напълно вратите хармоника.


Този модел врати могат да бъдат поръчани с вградени прозорчета, което допълнително освежава интериора и внася повече светлина в него.

 


Защо да изберете врати хармоника за вашия дом?

 

  1. 1. Защото са различни, интересни, отличаващи се.
  2. 2. С тях правите реформи на пространството в помещенията още по-лесно.
  3. 3. Те са качествено и гъвкаво интериорно решение не само за дома, но и за офиса.
  4. 4. Имате възможност да избирате от врати хармоника модел Стандарт и модел Стандарт +
  5. 5. С тях реализирате своите дизайнерски идеи, без особени усилия и без прекалени разходи.
  6. 6. Те са максимално практични и модерни, така че допадат на всеки вкус.
  7. 7. Наред с това са достатъчно стилни, за да бъдат част от вашия дом.